Beräknade leveransdatum för bebis och MTB – vem tror ni kommer först?

Det är i september det händer i år.

  1. Beräknat leveransdatum för cykelfrö: andra september
  2. Beräknat leveransdatum för stigmumsarmaskin i 2018 års modell: elfte september

Det vore ju alldeles perfekt om bebisen kom, låt oss säga, typ helst ikväll, och cykeln håller leveransdatum, för jag tänkte minsann bebisbubbla till det och bara bonda med den nya lilla människan en liten stund innan jag packar upp hojen. Annars vore ju ett alternativ att hojen kom lite tidigare om bebisen ska gå över tiden för då har jag något att hålla mig sysselsatt med när jag går omkring och är såhär otåligt längtig och trött på att vara gravid.

Vem kommer först tror ni? Skogsmumsarmaskinen eller cykelfröet? Och vad tror ni det blir för sort? Cykelfröet är ju med nittiofem procents säkerhet en tjej, men vad det blir för hoj har jag ju inte berättat. Ni får gissa om ni tycker det är kul för det tycker jag är kul. Vi ska förresten få fiber i september också – ALLT händer i september!

P.S. Bilden är från premiärrundan med årets pärla. I mars – när jag fortfarande bara hade en liten, liten, liten bula på magen och var smidig och kunde hojelimoja teknisk stig. 

7
  1. Kan väl inte bli någonting annat än en Spark? Men eftersom du vill att man ska gissa så känns det som en kuggis 😮 Scale? Eller… Nya Epicen? Kanske top fuel :ooo

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också