Lite ajsomfan, lite som inte blev klart, lite fluff och lite surt och lite fan vad jobbigt och lite vad ska jag titta på nu?

Idag har jag börjat på femtioelva olika blogginlägg men inte skrivit klart ett enda*. Ett som summerar graviditeten (ganska surt och besviket) och ett som summerar att vänta barn (rosafluffigt och lyckligt), ett om att bli någons mamma (det STÖRSTA någonsin), ett om att cykla på Huskvarnaberget (längtar efter att få göra det och inlägget har varit på g länge men inte klart idag heller), ett om målbilder och så något mer. Men som med allt annat just nu tar det så jääääävla lång tid att få det klart. Här är andra saker som tar tid eller är jobbiga:

  • Knyta skorna. Om jag lutar mig mot en vägg och sätter upp ena benet mot knäet går det hyfsat bra. Som när man stretchar sätesmuskulaturen ståendes.
  • Ta på sig kompressionsbrallor. Eller vilka brallor som helst egentligen. Pust, stånk, flås och flämt.
  • Gå någonstans. Alltså, jag har ett litet bebishuvud fixerat i bäckenet och dessutom någon form av sprillans ny bäckensmärta – lite som att blygdbenet tänker gå av på mitten anytime. Känns inte helt bekvämt att gå. Som att allt sitter löst på något vis.
  • Hitta svamp när en går sin lilla tvåhundrameterskvällspromme. FAN så jobbigt att hitta svamp för en måste böja sig ned. [insert skratta-så-tårarna-rinner-smajley]
  • Jag har sett klart alla säsonger av Call the Midwife på Netflix. Vad nu? MÅSTE titta på söta bebisar. Tips tack! Jävla hormoner.
  • När man lyckats somna bekvämt och katten kommer och lägger sig på magen. Trekommatvå kilo bebis, fostervatten, moderkaka, uttöjda magmuskler och så några kilo katt på det. AJSOMFAN tycker jag. SJÄLVKLART ska hon vara på magen tycker katten.
  • När något måste handlas eller fixas. Kör nämligen inte bil just nu – så trött och snurrig är jag.
  • Nedräkning till förlossningen. Det är åtta dagar till BF och jag DÖR så långsamt tiden går nu, fixar inte detta. PLEASE bebisen, PLEASE kom ut nu.

*edit: har skrivit klart detta. Och valt en bild som är såpass gammal att jag tänker att ni kanske glömt bort den lite men jag orkar inte ta en ny. GUD vad jag är trött på “jag orkar inte”. Nu ska jag gå ut och gå några hundra meter och se om vi kan skaka ut bebisen.

9
  1. 😂😂 Snart är allt glömt och förlåtet. Vet precis hur det där är känner igen. Hoppas fröet poppar ut snabbt och smidigt så där lagom ett par tre dagar för tidigt eller så! Lycka till! 🤗

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också