Jag har hämtat den nu, nästa säsong stigmumsarmaskin i kartong!

Igår var allra första gången som Lovis och jag stack på äventyr själva. Jag har antingen varit för trött för att köra bil eller för att mäkta med logistiken eller inte riktigt känt att jag vågat mig på att åka någonstans alldeles själv men igår gjorde jag det. Tro mig, det är en stor grej för en nybliven mamma att packa in sig själv och sitt cykelfrö och vagnen och alla pinalerna i bilen och åka iväg hemifrån – varenda gång vi varit iväg tidigare har Jimmy varit med. Men igår stack vi själva iväg till Sportson och hämtade en stigmumsarmaskin i kartong och snackade lite cykel. Vill du snacka hoj i detalj med cykelhandlare är det säsong nu – det är lågsäsong i butikerna.

Liten bäs, stor kartong. OM jag körde försiktigt? Jisses vad nervöst – att ratta bil med en sådan där liten en bredvid sig. Jag ville göra fingret åt ALLA som låg lite för nära bakom eller körde om lite knepigt eller mötte mig i hög fart. Morrspottfräs – kan inte alla vara försiktiga när en är ute med sin bäs?

Jag har inte plockat upp hojen ur kartongen ännu – har bestämt mig för att försöka hitta tid att filma som jag brukar och jag längtar efter att få göra det. I morgon ska jag försöka prioritera det när bebis sover. Och jag längtar efter att få provcykla ännu en magiskt bra hoj och att få göra det i krispig höstluft med prassliga löv på stigen. Snart. Kanske ett lugnt pass på enkelt underlag redan i helgen. Jag är så himla glad över supporten från Sportson i Jönköping – de har varit med mig ett tag nu och och det är ju så himla roligt att cykelblogga med grymma hojar. Röda handtag. Glansig lack. Hej 2018 – en sådan här är det i min kartong. Scott Spark RC 900 WC. Hjärtögonemoji vad den kommer att vara bra!

Berner på Sportson i Jönköping i ett hav av fina cyklar.

Nytt för i år: Rock Shox framgaffel. Tydligen ska den låsa helt nuförtiden, precis som Fox-gafflarna som suttit på hojarna de senaste åren. Färgkombon med ramen blir knallig minsann.

Sedan packade vi in oss i bilen och stack till cykelfrömormor och hängde med moster och gick promenad med vacker Huskvarnautsikt. Riktigt fint förstaäventyr minsann.

5

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också