High five februari!

Hörrni, februari levererar ju förstklassigt. Vi har fått ett par decimeter snö och efter en lördag i Göteborg passade vi på att gå en lååååång söndagspromme hemomkring för att få så mycket sol som möjligt och så mycket familjetid som möjligt. Alla var trötta, särskilt bäsi, och vi behövde oss-tid. Prattid. Kvalitetstid i kängor till vuxna och massa vagnsömn åt cykelfrö. Det hade varit en episk dag för ett vinterdistanspass men på sätt och vis blev det liksom vinterdistans ändå, fast med barnvagn. Snön gnistrade och knarrade och på några ställen låg den så djup att vi skulle kunna använt skidorna men istället fick hjälpas åt att släpa hjulen genom snödrivor.

Vi var ute i flera timmar och kom hem med rosiga kinder och hungriga magar och käkade husmanskost och hängde ännu mer. Det blev ingen träning gjord idag men det blev ju en förstklassig väderleverans av februari, och så himla skönt att få massor av tid tillsammans utomhus.

I morgon börjar jag jobba igen. Galen känsla efter fyra och en halv månad som heltidsmamma. Pirrigt. Läskigt. Mäktigt. Kul. Jag börjar med att skicka två fakturor, skissa illustrationer till en offert jag lovat lämna och så tänkte jag faktiskt hinna med och cykla. High five för ett nytt kapitel och high five för episk februarivinter.

8
  1. Vad spännande att börja jobba igen! Kommer du jobba heltid eller delar ni på resterande föräldraledighet?
    Är så nyfiken på ditt frilansande också eftersom vi är i samma bransch, vore superkul att få lite uppdateringar här om det!

    1. Ska försöka få till lite uppdateringar om hur jobbet går. Jag kommer att jobba deltid, nu i februari tar jobbar jag en dag i veckan och så ökar vi på allteftersom!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också