Födelsedagsståhej

Hipp, hipp, hurra – för det är min födelsedag idag! Eller. Alltså. Jag är inte jättebra på det här med att fylla år, jag har aldrig riktigt varit bekväm med det – men jag jobbar på det. Så, hurra för mig! Jag fick börja dagen pigg – Lovis sov i egen säng hela natten och gnällde bara en gång och dessutom vaknade hon helt utan feber och ganska pigg. Bästa födelsedagspresenten. Vi firade med släkten i söndags (med febrig snutta i knäet) och på lördag tänkte jag cykla födelsedagsdistans och du är förstås bjuden. Vi kör 10.00 hemifrån mig och så stannar vi på Kaffestugan i Gränna och fikar räkmacka, följ med, det blir kul och fart efter kamrat och massor av skojig stig och jobbiga höjdmetrar. Event finns här. 

Förresten smygcyklade jag lite igår och klippte ihop en film – kolla in, här hojar vi på lördag:

3
  1. Nu blir jag cykelsugen igen. Det har varit dåligt med sug hela vintern men igår började jag lyssna på din podd och då började lite lust komma tillbaka så jag gick ut i garaget och skiftade från vinter till sommardäck/hjul på våra mtb med din podd i lurarna.
    Nu när jag ser din film så vaknar suget på allvar. Tyvärr kan vi inte komma med på lördag, det vore ju jättekul men vi ska vandra och tälta i helgen.
    Som du kanske minns så cyklade min fru och jag från Gränna till Åsens by på Bauerleden och det var tokfin cykling. Fast backen upp från Vättern upp mot och under E4 är brant och vi fick leda cyklarna, att köra nedför där verkar lite läskigt. Hoppas att ni får fint väder på lördag.

    För övrigt så gillar jag er podd. Avslappnad och prestigelös på något sätt.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också