Nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena

Alldeles just precis klickade jag på publiceraknappen för det senaste avsnittet av Cykelpodd med Elna & Helena. Ett lite pirrigt avsnitt som vi ägnar åt att svara på en lyssnarfråga: vad gjorde vi innan vi började cykla. Det blir lite av varje från cardio och gi-dieter till lchf, bröllopsfylla och orientering. Det var nog inte bättre förr ändå!

Jag passar även på att reda ut några begrepp eftersom det nyligen publicerats en artikel med klickrubriken “Cykeln blev Elnas väg ut ur missbruket”. Den låg ute ett tag innan jag såg den och de som publicerade den fick faktiskt ta ned den. Så fel det blir ibland – jag har levt nära människor med missbruksproblem men jag har själv inte varit där eftersom jag satte stopp i tid – in och lyssna så blir det lite klarare.

Förresten – det är så fint att få snacka loss med Helena om allt mellan himmel och jord som knyter an till cykling – jag ser alltid fram emot nästa poddtillfälle.

0
  1. Har ännu inte kommit mej för att lyssna på er podd, men nu har jag hittat den i poddappen på telefonen så nu blir det premiär på vägen hem från jobbet.

  2. Jag skickade in ett förslag på Fatbikevasan för två år sedan. Tanken var att köra i vasaloppsveckan och att man skulle behöva lampor på slutet. Fick ett artigt svar att det var intressant men att det inte var aktuellt just då.

    1. Men du, ska du skicka in igen och så skickar fler in?. För det är ingen dum idé och fatbike växer så det knakar och det vore ju bara dumt av vasaloppet att inte hänga med på tåget 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också