TEASER – DU KAN INTE GISSA VEM JAG SKA CYKLA MED

It’s teaser time! Jag ska köra MTB-vättern och livestreama kalaset och du kan inte gissa vem jag ska cykla det med [insert stort peppigt och finurligt leende]. Eller det kanske du kan – men jag tänker ändå vara sådär tokigt blogg-teaser-irriterande och låta dig gissa. Om du vill. Oavsett ser jag fram emot det så jag liksom studsar upp och ner på stället konstant, överpeppens överpepp!

I övrigt är det lite stilla här just nu. Fruktträden blommar, bebisen växer så det knakar och årets cykel börjar leverera STRAVA-QOM nedför, den är så magiskt bra. Jag packar för Ekerumslägret och är trött för det senaste har jag frilansat/sökt jobb/varit hos tandläkaren/gjort vuxentråkgrejer på varenda sovstund och inte hunnit visa allt roligt jag cyklat, för cykla det hinner jag faktiskt en del. Jag är glad att du hänger kvar även när det är lite glesare mellan uppdateringarna. Jag tycker det är pisstråkigt när bloggtid inte finns men vet att det kommer tids nog!

11
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like