Veckans peppigaste: lägerhelg på Ekerum

Äntligen. Till helgen smäller det, då blir det läger på Ekerum Resort på Öland. Det kändes sådär långt borta när vi bokade datumen i vintras, som om det aldrig skulle bli försommar igen – och så plötsligt är det dags. Jag är så oerhört pepp och pirrig. Det blir tjugotvå tjejer som ska teknikträna, yoga, käka god mat och cykla fin stig i Rällaskogen i anslutning till Ekerum, och att det blir tjugotvå känns också helt fantastiskt – jag tänkte att det kanske inte ens skulle bli de tio som var minimum för att vi skulle köra lägret och så blev det fulltecknat på nolltid. Awesome.

Mitt mål är att alla ska åka från Ölandsdagarna med lite bättre självförtroende, gärna med lite skarpare cykelbränna och med kunskap som kommer att göra cykelsommaren som väntar mycket roligare och modigare. Och – jag hoppas att jag får tillfälle att göra mer sådant här, det bästa som finns kan ju vara att dela med sig av cykellycka.

I april när vi var där med mina fina träningsvänner hade vitsipporna just slagit ut – den här gången räknar jag med massor av orkidéer och försommarvindar. Förresten – vet ni vem jag har med mig som hjälpreda? Min mamma! Så kul, det är ju liksom hennes förtjänst att jag blev cyklist och när det blev så många som tjugotvå ville jag ha en hjälpande hand och mamma passar så bra. Ni kommer gilla henne!

 

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också