Cykellycka på Ekerum

I morse rullade jag iväg med tjugotvå fina tjejer på rulle. De körde sådär försiktigt som man kan göra när man är lite pirrig, nervös och osäker – men efter två cykelpass, massor av tekniksnack, pumptrack och teknikövningar gav de järnet både uppför och nedför.

Varenda en av dem har imponerat på mig, varenda en av dem har gjort framsteg, varenda en av dem är grym och det är så oerhört roligt att få vara en liten del av deras cykelresa – som att coacha dem att bli lite säkrare på stigcykling gör att jag kan ge lite tillbaka till en sport som gett mig så oerhört mycket.

10
  1. Å va härligt ni ser ut att ha haft det! Kul att lägret blev så populärt och grymt att så många tjejer vill cykla mera mtb, tycker jag 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också