Fem grejer just nu

 

  1. Cyklade ett välgörenhetslopp i lördags. Ölmstad MTB. Hemmastigar. Härlig stämning. Hade dåligt klipp på grus- & asfaltsträckorna men ÄGER på stig, kör sjukt bra tekniskt just nu. Fast inte på spänger, spångest verkar vara årets hjärnspöke.
  2. Går sönder av kombon sömnbrist + värme. Har alltid varit värmekänslig och i år är det värre än någonsin. Fantiserar om kalla, stjärnklara vinternätter och håller mig i skuggan och kan typ inte tänka eftersom hjärnan är så jävla trött.
  3. Längtar galet mycket efter att rejsa stig. Överdrivet mycket. Det är lite dåligt med XC-tävlingar hemomkring just nu dock, det mesta nära har varit och nu är det tävlingsfattigt ett tag. Suck.
  4. Peppar på att hänga med Helena till helgen. Jäklar vad kul vi ska ha!
  5. Öppnar datorn så sällan som möjligt. Särskilt har jag slutat öppna den kvällstid och försöker komma i säng utan halva internet i huvudet. Den lilla sömn jag lyckas skrapa ihop blir bättre då – men det blir ju inte så himla mycket bloggat av.
5

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like