Helgplanen & MTB-Vättern-peppen

Cykelpodd

Tänk – det känns som om det är en kär gammal vän som kommer i morgon, visst är det ändå häftigt att det kan kännas så fastän man bara träffat varandra två gånger på riktigt. För Helena och jag har ju följts åt ganska länge nu – hon har hängt här och jag har hängt hos henne och vi har bollat och vi har poddat – så på sätt och vis känner vi varandra ganska väl, men på sätt och vis ändå inte. Du förstår nog lite hur jag menar – det är ju ungefär som att du tycker att du känner mig – och det gör du ju på sätt och vis men ändå inte. Digitala kontakter, bloggar och sociala medier är fantastiskt och bra och lite lurigt.

Hursomhelst – i morgon kommer hon till torpet efter en mastodontkörning, det är över åtta timmar mellan Östersund och Gränna. Sedan lastar vi hojarna på vår bil och sticker iväg till Motala, letar på nummerlappar och kör MTB-Vättern med start 18.04. Jag ser fram emot det lite extra efter att vi bestämde att vi ska köra för att ha skoj och köra gemensamt – inte hetsa efter tid och snabbhet. Det kommer ju att göra livestreamen från min cykelkamera ännu roligare, ser så fram emot det. Vi tänker att det är ju det man gör tillsammans man verkligen kommer ihåg och det är ju ett motionslopp så vi passar på att ha kul, riktigt kul.

På lördag är min plan att vi ska köra IKHP på förmiddagen och Vista på eftermiddagen/kvällen. Jag har haft sådan beslutsångest – så mycket som jag skulle vilja visa men man hinner ju inte allt, så teknisk åkning och världens finaste utsikt följt av ljuvlig berg-och-dal-bana i Jönköpings Toscana får det bli. Ett par mumsiga MTB-russin ur kakan liksom.

Den här helgen kommer att bli episk. Jag upprepar: EPISK. Välkommen hit Helena!

7
3 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like