Tjugohundranitton basics: välja cykel

Sportson Jönköping

Telefonen ringer. Det är Berner på min local bike shop och samarbetspartner sedan många år tillbaka, Sportson i Jönköping. Jag vet vad det handlar om redan innan jag svarat för det är den tiden på året och det pirrar i magen. Det enda jag vet säkert är att en cykel ska säljas* i slutet av säsongen, resten är inte helt klart ännu, lite nervös är jag ju förstås.

Några minuter senare är all nervositet bortblåst. PJUH – för de gillar ju det jag gör och vill fortsätta synas tillsammans med mig och nästa år ska jag sitta på en cykel från Scott och Sportson i Jönköping igen. Kvarstår bara att välja.

Jag har varit sugen på en Contessa. Årets gröna modell var så galet snygg. Jag åker förbi Sportson tillsammans med Lovis och vi kollar specen med Berner och bläddrar i katalogen. Jag känner igen beslutsångesten, jag velar lite fram och tillbaka varje år, ända sedan den där gången jag slängde på luren för att kolla med Jimmy vad en RC var för något. Contessan är skitsnygg. World Cupen är inte lika skitsnygg men snäppet vassare. Jag väljer, och det känns bra i magen.

När jag har valt väljer vi cykel åt Lovis. Magisk känsla att titta på cykel åt sitt barn. Hon ska få den i födelsedagspresent, så ni får ju inte säga det till henne bara.

Nu längtar vi efter att unboxa två hojar till 2019. Längt, längt, längt.

Tack Sportson i Jönköping för att ni stöttar mig och bloggen med grymmaste hojarna, det blir så galet mycket roligare med bra grejer. Det är liksom nästan basen i allt jag gör – en bra cykel.

17

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like