En måndag i december

En alldeles vanlig måndag i december. Vilodag dessutom och jag sitter framför brasan och väntar på att Jimmy ska komma nedsmygandes från sovloftet, han nattar Lovis och jag passar på att skriva ett inlägg – det var så länge sedan sist. Idag har jag jobbat och haft grymma möten och om kvällen har jag och Lovis varit till biblan i Gränna och lämnat tillbaka en omgång böcker och lånat nya. Bästa biblan – det är mysigt att gå dit.

Kommer du ihåg att jag skojade om att det skulle bli snöstorm och jag vet inte allt vad när jag skulle till Äspered förra veckan? Vet du vad som hände? Jag tankade bensin i tanken på vår V70 som går på diesel och det blev ett herrans problemlösande – som tur var har jag en tålmodig familj och en bra försäkring.

I Äspered blev det succé. Det kom trettiotalet fina människor, några ända från Göteborg och det kändes skönt med den där intima och nära stämningen som blir när det är lite mindre tillställningar, stor kontrast mot cykelmässan där jag föreläste sist. Det gick riktigt bra och jag blev lycklig över feedback och kommentarer och frågor.

Jag har varit lite sliten så vi la in en extra vilodag – det var ett tag sedan jag vilade två dagar på rad, det känns nästan ovant. I morgon blir det styrketräning och på torsdag drar ett litet cykligt block med många fina timmar igång, den här veckan har jag inga intervaller inomhus – förra veckan körde jag flera. Älsk på variationen.

Vet du vad, jag har roliga bloggsaker på gång också. Fram emot nyår tror jag det blir av och just nu modererar jag en ny design bakom kulisserna. Det tar lite tid mellan jobb och barngos och träningstimmar men nu börjar rutinerna sätta sig äntligen.

Hur ser din vardagsmåndag ut? Är du pepp på veckan eller har du måndagsdepp? Och du – visst är det fint att musikhjälpen drar igång idag? Vi har längtat, det är så fint och årets tema – alla ska få funka olika, det är så viktigt!

2
  1. Åh så skönt med ett nytt blogginlägg. Började nästan bli lite orolig.
    Ser fram mot att få läsa om kommande bloggsaker.

    Själv måndagsväntar jag på att en ny diskmaskin ska leta sig hit. Vår gamla dog förra veckan och vi beställde en ny och den skulle komma innom en vecka och det är idag. Men den dyker nog upp snart.

  2. Igår förmiddag var det måndagspepp när vi vaknade upp till ett julkort i stugan och sedan kom hem till ett ännu vackrare julkort och snövallar. En ledig måndag som behövdes. Sen gick träningen skit och det byttes snabbt till lite måndagsdepp. Men i dag, tisdag är det pepp igen. det går liksom upp och ned så som livet!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också