Rule #9 + Reckintervaller med Team She Rides

Team She Rides Mattias Reck

I lördags rullade vi ut från gårdsplanen på Hooks Herrgård vid niotiden. Sju av nio starka kvinnor från Team She Rides 2019 var på plats. Jessica, Ingrid, Sara, Sandra, Felicia, Hanna och jag. Ingrid hade planerat upp rutten och vädret var sådär som det är för det mesta såhär års – de flesta andra hade väl förlagt en träningshelg utomlands men vi satsade stenhårt på regel nio. “If you’re out riding in bad weather, it means you’re badass.”

Ingrid fick planera om rutten ganska omgående eftersom den första mindre vägen vi tänkte köra var inbäddad i oplogad sockersnö, det gick helt enkelt inte att cykla där. Det blev lite större vägar istället och en annan rutt till destination Tomtabacken och Smålands högsta punkt där Mattias Reck som är head coach i Guided Heroes och tränare för proffslaget Trek Segafredo skulle möta upp oss.

Vi hade fått instruktioner om energiintag. Exakt hur mycket Maurten vi skulle ha i flaskorna och vad vi skulle äta därtill och i Tomtabacken fick vi köra intervaller på tung växel. Riktigt tung växel. Vi fick också nya flaskor energi och massor av pepp och på väg hem körde vi lagtempo med Mattias i följebil.

Det var slitigt men det var också alldeles makalöst lyxigt. Ett grymt team, en grym coach, energipåfyllning och någon som låg bakom oss på vägen när vi jobbade lagtempo. Bättre kan man liksom inte ha det på ett distanspass.

Trött. Färgglad. Nöjd. Och med Jessicas Oakleys på näsan.

4
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också