Vårtecken: sprättsugna ben

Sprättsugna ben

Det finns ett gäng säkra vårtecken. Du vet bombsäkra – nu är våren här tänker man och förtränger fullständigt att det kan komma ungefär hur mycket snö som helst redan om en halvtimme.

Till säkra vårtecken hör saker som det första fågelkvittret, snödroppar som kikar upp invid en solig husvägg och att man känner värmen från solen i ansiktet och njuter. Ja – och så sprättsuget i benen förstås.

Känner du igen det? Den där känslan av att det snart är vår, det är snart säsong för torra stigar, det är snart dags att sprätta till med finhojen utomhus. Jag har drabbats av extremt sprättsugna ben – jag kan knappt sitta still så mycket längar jag efter ett igångdrag på en stökig stig med årets nya hoj.

11

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också