Tävlingsplanering

Tävlingsplanering

“Vem kör Alliansloppet? Kommer du på Kolmårdsbiken? Göteborgsgirot verkar kul, ska vi köra det? Varberg i april, är du på? Huskvarna Mountain kommer bli så jäkla kul! TT på IKHP i april då, vem ska?”

Det tävlingsplaneras och jag har ett riktigt fint pirr i magen, dels för att jag äntligen börjar känna mig så frisk efter Vabruari-åkommorna att jag kommer att kunna gå på mitt träningsschema alldeles strax och dels för att jag faktiskt bestämt mig för när tävlingspremiären blir. Årets första tävling och min första tävling i Team She Rides tröja blir XCO i Varberg 22 april.

I övrigt fortsätter funderandet och jag har inte spikat allt än men försöker prioritera lagets prioriterade lopp samt XCO-lopp jag kan åka till över dagen. Det känns så spännande att vi snart är igång, att det snart är finhoj och teknikträning och skönt nervöst rekande av tävlingsbanor inför start.

Har du börjat planera din säsong? Vad är höjdpunkterna och de stora målen? Är ALLTID nyfiken på dig, på riktigt. <3

6
  1. Kul att planera säsongen o få sätta på sig tävlingstrikån snart!
    Som småbarnsförälder vill jag så mycket men tar det lite som det kommer inför sista anmälningsdag till diverse lopp. Sjukstuga just nu dessutom..

    1. Känner igen, vill planera in ALLT men vet ju att det är svårplanerat med kids, men hoppas lite att kunna styra ändå!

  2. Det är lite knäppt att det börjar surras tävlingar redan nu..eller vänta, det är ju snart vår ju! Jag har Offroad finnmark spikad, sedan mtb-sm om jag känner mig i form, ESS-deltävlingen på hemmaplan så klart sedan är det alldeles vitt det där tävlingsschemat. Det är skönt, jag tar det som kommer och lite som Martin skriver ovan, tar lite som det kommer innan sista anmälningsdag!

    1. Det är fint att ta det lite som det kommer, och det ska bli kul att följa dig och din endurosatsning. Och ses på SM! 😘

  3. Ska bli kul att följa dig. Själv är det lite blandat mtb o LVG, Ev kålmården, anmäld till GbgGirot (LVG), o Mtb-Vättern, Rallar’n, Uddevalla Swix, mtb, sugen på Grenserittet men inte anmäld samt div annat öppet som jag inte är anmäld till än. Ska köra lite såna långa distanser med som till jobbet i Hbg nån fin sommarmorgon, till farsan i Gbg mm.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också