She Rides Gravel Crush

She Rides Gravel Crush
Välkommen på Gravel Crush i Jönköping tillsammans med She Rides, Void, Sportson och La Lepre Stanca!

Tillsammans med teamets grymma partner VOID fixar Team She Rides och She Rides en gravel-grej i Jönköping den fjortonde april. Vi samlas på Sportson i Jönköping, får oss en kopp finfint kaffi från Gårdsrosteriet och sedan cyklar vi de finaste grusvägarna som finns söder om Jönköping – vännerna från La Lepre Stanca hjälper oss att lägga magiska rutter.

Det kommer att finnas fartgrupper för alla och vi lovar en riktigt bra dag i sadeln oavsett väder. Någonstans halvvägs gör vi fikastopp, Ingo på Gårdsrosteriet fixar det, och vi har med oss servicebil från Sportson och förstås kan det bli en och annan överraskning från Void. Du kommer väl?

Anmäl dig genom att swisha tvåhundra pix till She Rides CK – du hittar event och info på den här länken.

7
  1. Hej hej.
    Det här ska bli kul. Jag fick anmälningsbekräftelse av er i går.
    Vet du om min komips Anders Carlsson, Habo också blivit antagen? Han har swishat och anmält sig via formuläret men glömde att fylla i mailadress. Så han får nog ingen bekräftelse via er på det sättet i alla fall

    Hälsn
    Ulf M

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också