När vardagen är väldigt bra

Vardag

Idag har jag tänkt flera gånger på hur väldigt bra allting är. Hur bra vi har det, hur fin vår lilla familj är, vilka bra möjligheter vi kunnat skapa i livet och hur bra uppstyrt vårt samhälle ändå är. Vi har jobb och vi har barnomsorg och visste du att andra än föräldrar kan ta vab-dagar? Magiskt.

Idag har vi båda varit på jobbet och min mamma har vabbat Lovis som var pigg som en mört men barnen måste ha en feberfri dag innan de får gå tillbaka till föris. De var ute i flera timmar, grävde grus och kastade kottar, hade myshäng inne, lagade flygplanspasta och köttfärsås och när vi kom från jobbet åt vi middag allihop. Sedan carpade jag skiten ur ljuset från en av årets första vårkvällar och tekniktränade på mtb tills solen dalade och det var dags att natta barn.

Lovis somnade på tio minuter, sådär som en unge bara toksomnar efter en riktigt rolig dag och när jag höll vårt sovande barn i armarna bara vällde tacksamheten över mig. Jag är så oerhört lycklig över att få ha det såhär bra. Tack livet.

12

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också