XKross Sziols memories

Vintern tjugohundratolv var jag på träningsläger i Värmland med ett gäng fantastiska cykeltjejer som bestämt sig för att köra snabbt som fan runt Vättern. Vi åkte skidor, hängde på spa och lärde känna varandra och vi skrattar fortfarande gott åt att ingen blev mätt på den piffiga middagen som serverades och att köket snällt fick ordna fram mer mat.

Vi provade också glasögon. Fram tills dess hade jag kört utan glasögon både i skog och på landsväg och det har ju sina nackdelar. Fartvind, stenar och grenar i ögonen, inte så himla bra precis.

Glasögonen kom från Sziols/Xkross och ganska snabbt blev de en av mina allra första långsiktiga samarbetspartners. Jag har kört med deras glasögon sedan dess – i alla möjliga härliga färger och med olika grymma linser. Jag gillar att det är så enkelt att byta linser och kombinera olika bågar så att man kan matcha eller missmatcha efter tycke och smak. Jag gillar också långsiktiga samarbetspartners – hittar jag något som är bra så jobbar jag gärna vidare med det säsong efter säsong.

Därför känns det liksom lite vemodigt att det här är ett tackinlägg, eftersom jag i år kör med teamets sponsorer.

Tack för år av fantastisk support bakom linser som fått vilken grå vardag som helst att bubbla pirrigt och lyckligt av färg och kontrast. Tack till teamet bakom Signsupply som var bland de allra första som såg potentialen i placering hos mig. Tack för ett grymt bra och långsiktigt samarbete – tack för att ni trodde på mig redan när bloggen var pytteliten. ❤️

happy place
Ränneslättsturen 2018
Medaljkänsla
6

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också