She Rides Gravel Crush

She Rides Gravel Crush

Det här med att ha sponsorer, det innebär en hel del jobb – en sponsor är liksom ingenting man bara får, det måste man jobba för. Jag får förstås frågan ibland, om hur man får en sponsor och jag brukar svara sådär – ingen kommer att ge dig en. Du måste skapa värde för att kunna få support. Och ibland är jobbet väldigt enkelt – som när det innebär att ordna She Rides Gravel Crush och cykla ett härligt distanspass med strålande solsken i Jönköpingskrokarna tillexempel.

She Rides Gravel Crush
She Rides Gravel Crush
She Rides Gravel Crush

She Rides Gravel Crush

I söndags samlades sextio cyklister på Sportson i Jönköping för att köra grusvägsrally med Team She Rides och Void. Ingo från Gårdsrosteriet fixade kaffe och spelade musik för att alla skulle komma i stämning, grabbarna på Sportson i Jönköping såg till att vi kunde sistaminutenfixa cyklar och rulla iväg med fräscha slangar och teamet delade in förväntansfulla cyklister i tre grupper. En kortare runda, en mellanrunda och en längre runda.

She Rides Gravel Crush

She Rides Gravel Crush

Tillsammans med Elin som är ambassadör för She Rides fick jag den stora äran att ta hand om den fina gruppen som ville köra en kortare runda i fikatempo. Några cyklade i grupp för allra första gången och medans de andra grupperna spurtade skiten ur sig fokuserade vi på att köra säkert i klunga, slappna av och ligga på hjul och njuta av varenda meter fram till fikastoppet.

She Rides Gravel Crush

Vid fikastoppet på en solig och vindstilla plats utanför Hok söder om Jönköping fick vi äppelkaka och kaffi signerat Gårdsrosteriet och Sportson hade riggat mekställ och solstolar. Grupperna rullade in en efter en och den som ville kunde byta fartgrupp innan vi rullade iväg igen.

Gårdsrosteriet Vista

Det är ändå en makalöst mäktig sak att arrangera cykelevent som passar för alla. Oavsett hur snabb du är finns en utmaning. Någon körde sitt allra snabbaste. Någon körde sitt allra längsta. Någon hade trötta ben och fick slita och ligga på hjul heeela vägen. Någon var pigg och la all extra energi på att peppa och hjälpa och vara klungans extra solsken. Alla som var med hjälpte till att göra dagen magiskt bra.

Ett extra stort tack till dem som hjälpte oss i Team She Rides att sätta proffsig guldkant på dagen: Sportson i Jönköping, Gårdsrosteriet Vista, Maurten och så förstås vännerna på Void. ❤️

12
  1. Menvaf… det där var inte lite inspirerande. Gravelrunda i fikatempo i grupp en fin vårdag i solsken, shit så mysigt det verkar. Jag bytte till sommarsulor på våra mtb i helgen och luftade lite bromsar och sånt, men nu blev jag verkligen sugen på att komma ut på gravelbiken. Det får helt enkelt bli nu i eftermiddag/kväll efter jobbet. Du inspirerar som vanligt.

  2. Det blev en tur efter jobbet. En kort och lugn premiärtur. Vindstilla, strålande vårsol. Knappt tre mil, hälften grus, hälften asfalt. Underbart. Tack för inspirationen.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också