Dagen före tävlingspremiären

Tävlingspremiär

Om allt går enligt plan nu (en vet aldrig, hur ofta går saker enligt plan när en har småbarn liksom) så ska jag stå i startfållan i morgon. Häromdagen körde jag en rekordtid på hemmabana – pangpang finns i benen när jag kör kravlöst och förutsättningslöst, men uthållighet är det lite sisådär med.

Coach Clarén la in en formtoppning i schemat med vila över långfredagen och påskafton. Jag har förstås hittat på andra saker än cykel för att trötta ut kroppen och är sliten efter vandring med kiddo i bärstol och otaliga vändor puttande av lastad leksakstraktor fram och tillbaka mellan vårt hus och ån.

Idag blir det igångdrag och i morgon blir det premiär och det ska bli fasligt roligt ändå. Jag har inga mål, jag har ingen prestige, jag har inga måsten – jag ska bara sätta mig på hojen och ha massor av kul när nervösa fjärilar släppt efter startskottet. Tänk – en hel vinter är över – äntligen ska det få rejsas!

12
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Jag funderade just när du skulle göra premiär! Vad roligt, och det där med att köra kravlöst och förutsättningslöst tror jag blir bra, du är stark och har haft en bra vinter bakom dig. Stort lycka till och rocka!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också