Vinterkräksjuka

Kände igår när jag körde styrketräning att något var fel. En lätt huvudvärk sedan några dagar tillbaka tilltog och jag blev matt och snurrig av minsta ansträngning. Bara att lägga ned och vila istället. Förkylning var gissningen.

Halv fem i natt small det. Vaknade upp med illamåendet från helvetet. Tog inte lång tid innan det påbörjades ett evinnerligt springandes mellan sovrum och badrum, för att träna magmusklerna på kallt kakelgolv. Tappade räkningen efter tio rundor någonting – det här är den brutalaste maginfluensan jag haft på mycket länge. Var ett tag fullkomligt övertygad om att slutet var nära – man vill bara att någon ska komma med en ambulans och rädda en.

Nu har jag slutat springa mellan badrum och sovrum. Försöker se det positivt – får ju kvalitetstid med katten och en rejäl utrensning efter jul.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också