Dialektmysterier

I onsdags klubbträning. Småländska så det står härliga till. Intervaller i skog och helt okej ben trots att jag försökt hålla takt med en sjuhelvetes snabb och duktig Jimmy innan passet. Visserligen kaosben efteråt men det ska man ju ha.

Idag landsvägsåka med Fenixgänget i Norrköping. Mycket Östgötska men även andra influenser. Att byta mellan landskapen gör alltid språknörden lite lycklig. Det är så förbaskat intressant hur folk låter och uttrycker sig.

Hade för övrigt skitben av värsta sorten i dag. Inte minsta lilla pangpang, att försöka hänga med i uppförsbackarna var som att få pyspunka på hela mig. Pfffffttttt…tur att jag inte körde Kolmårdsbiken med dem, det hade ju blivit en katastrof utan dess like.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like