Ni kan väl köra skiten ur mig?

Om jag hade någon plan? Drog ihop ett pass via fejjan med syftet att få jobba riktigt ordentligt, dök upp någon minut försent och hade ingen vidare plan förutom att jag ville bli riktigt trött. Jag fick ta i duktigt när vi körde kedja i ösregn och för att inte tala om hur mycket man får slita när man lägger sig på rulle bakom cyklister i rosa. Ojojoj. Hade i vanlig ordning inte minsta lilla chans att vinna poäng i skyltspurtandet, om man inte ser till damklassen; där har jag en klar ledning. Och sistaplats. Men – jag fick ihop nästan tio fina, regniga mil, jag fick köra skiten ur mig och blev nog; som man blir när man jagar snabba killar: en lite bättre cyklist. Bra plan!

Sedan var det ju det här med att cykla i regn. Jag cyklar hellre i regn än i 30 grader och sol. Hellre lite blött och kyligt än att bli apvarm och få vätskebrist och svettas ihjäl; sålänge man rör på sig är det ju ingen fara.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också