Rosablommigt

Vad jag har i bilen? En laguppsättning blommigt schampo. Hardford relanserar produktserien Naturelle och eftersom de samarbetar med SubXX börjar det bli dags att tvätta håret.  Mitt intresse för schampo är väl hyfsat svagt (det går ju visserligen åt en hel del, mycket träning innebär mycket duschande), men det är intressant att få en liten inblick i målgruppsanalys och varumärkesarbetet som ligger till grund för relanseringen.

Så – tre kartonger innehållandes fyrtio uppsättningar schampoprylar har letat sig in i bagaget på min bil. Skulle egentligen haft med dem till Uppsala i helgen men nu ser det ut som att jag tyvärr inte kan åka utan får hålla mig på hemmaplan och cykla med SubXX-tjejerna som är kvar i Östergötland. Det blir fint det också – och schampot får följa med till Siljan Runt den 2 juni istället. Längtar väldigt efter lagtempo med brudarna!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like