Snygghänga lite?

Att hänga lite snyggt på cykeln är ju trevligt. När man börjar röra sig i cykelkretsar förstår man ganska snabbt att det inte bara är cykla som är viktigt, man måste stå still med finess också, annars kommer stilpolisen och pekar ilsket med hela handen. Jag behövde en bild på mig själv i SubXX-kläderna, och den icke-cyklande mannen jag lever med fick ställa sig i vägrenen och hiva upp mobilkameran. Snyggt cykelhäng enligt konstens alla regler då? Neeeej, skulle inte tro det. Men trassla in sig, välta lite, fippla och vingla – jajemensan. Men whatever, hänga har ingen blivit snabbare av, och bild blev det ju.

0
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like