Cykelvasan – den goa stämningen försvann

Oj. Ju mer jag tänker på det här desto ARGARE blir jag. Arg på två saker:

1. Cykelvasan – att bara 23 tjejer får köra tävlingsklass, jämfört med 600 män är så genomgalet FEL. FEL. FEL. FEL!

2. Min egen första reaktion. Jag satt där med ett mail från Cykelvasaorganisationen och var jättebesviken på svaret – jag fick inte tävla i Sveriges största mtb-lopp, jag skulle ned och åka motionsklass. Punkt. Vet ni vad jag tänkte? Att jag kanske hade fel som var upprörd och ledsen. Att det kanske var jag som var konstig som fick en stor besviken klump i maggropen över en sådan sak. Att det säkert inte var någon annan som brydde sig. KUL att jag själv är så jävla påverkad av allt man kan påverkas av att jag inte tycker att jag har rätt att bli besviken. Är väldigt glad över upptäckten att så inte var fallet.

Ni har väl läst Lisas blogginlägg på Osportsligt och Sofias blogginlägg på Uppochhoppa? Om inte – gör det!

Alla pratar om den goa stämningen på Cykelvasan. Jag tror den är försvunnen.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like