Stafettguld!

Elin, Anna & jag. Guld! Foto: NocOut.se

Har varit i Gammalkil och hängt med triathlonfolk idag. Körde cykelsträckan i damernas stafett i samband med Gammalkil Triatholn – 18 km så fort jag bara kunde. Konstigt när man är van att spara på krutet för att det ska räcka många mil – men definitivt kul att försöka cykla lite fortare än normalt. Borde kunnat ligga på lite till, men är nöjd för att vara första försöket att cykla kort sträcka fort på sjukt länge.

Det blev ett guld i damernas stafett, tillsammans med Elin som sprang och grymt starka Anna som simmade, för att sedan köra både cykel och löpning. Hon kammade hem guld i damklassen och guld i damernas lag – tre guld; himmel vilken stark människa. Inspirerande!

 

0
1 comment
  1. Vad kul, Grattis! 🙂 Bra jobbat!

    Har inget direkt tidsmål med kalmar, mer komma runt banan. Men det hade varit kul om jag kunde slå min förra tid, så att det står 11 någonting istället för 12.. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like