Rekat mtb-stig till fots

Vi passade på att gå en långpromenad i Getåravinen idag. Vackert – och många bra stigar som ska testas med mtb någon gång framöver, kul både till fots och på hjul!

Nu blir det lite mat, en kopp kaffe och sedan är det dags att jaga lite grabbar – träningstävling på Knivbergarundan – räknar med en ny Queen of Mountains på Strava och drömmer om att det ska dyka upp lite tjejer att tävla mot!

20120730-165144.jpg

20120730-165209.jpg

0
5 comments
  1. Men nu föll poletten ner, visst har du en lillasyster som heter Helga? I såna fall lekte jag med henne när jag var typ 12 bast och bodde i Gränna. Kul sammanträffande isf.
    Du är grym! Både på att blogga och cykla!

  2. Poletten föll ned alldeles rätt – jag är Helgas storasyrra! Jag minns dig! Verkligen ett roligt sammanträffande. Kommer att följa din blogg – grymt kul att det blev en endorfinälskare av dig också!

  3. Kul!
    Jag har läst din blogg sen jag trillade in på den från SubXX. Jag har gjort en intresseanmälan för att cykla VR med SubXX nästa år så vi kanske ses där då? Kommer dock krävas ett rejält lyft för mina cykelben att fixa sub9, men det ska bli kul!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like