La lepre stanca – måndagsrunda

Passade väl på att stanna i Småland en extra dag för att cykla lite med människor jag mest känner via twitter. Drog med Jimmy & mamma och körde måndagsrunda med härliga La Lepre Stanca-gänget; snygga och trevliga cyklister som ordnade finfin runda med många backar. Och då pratar vi lååånga, branta småländska backar – som får östgötska backar att se ut som små gupp. Gillar’t – och hade en riktigt kul runda!

Mamma, jag & Jimmy

Min urstarka mamma, jag och supersnabba Jimmy. Foto: La Lepre Stanca

Eftersnack på Mariebo vändplan

Eftersnack i Mariebo. Foto: Bimmsbike Bilden är tagen efter att en del cyklister droppat av – det var ett stort gäng som rullade iväg ett par timmar tidigare.

Dagens QOM-skörd

Pinnade på rätt bra. Flåset kändes segt men benen ganska pigga – skönt eftersom det inte funkade över huvud taget i går – en bra revansch blev några lätta Strava-Queen of Mountains (snabbaste kvinna) på fina segment kring Jönköping. I näst får jag ta i ordentligt! En kul detalj här är att det finns ett par Stravande tjejer som kört några av segmenten – riktigt roligt att faktiskt ha förtjänat sin QOM – hoppas jag får behålla dem!

 

0
  1. Damn vad du scorade! Klappa dig själv för det där! Starka ben! Och du som inte ens kört mycket landsväg på sistone?
    Hoppas vi får prova på de där backarna i oktober 😉

  2. Jag har inte kört alls mycket på sistone, förutom Cykelvasan, – varken lvg (lite trött på asfalt just nu) eller mtb (trasig cykel) – så det här var med trivselkilon och hela faderullan – ska nog kunna slå mig själv enkelt i näst jag kör samma backar.

    Det blir backar i oktober – jag lovar; kanske inte just de här – men branta fina backar blir det 🙂

  3. Den där mamman är nog mer seg och envis än urstark, men det går att ta sej upp för branta backar med det också!

  4. Eller hur! Mamma är en fantastisk inspiration. Började med MTB på riktigt för fyra år sedan, innan dess alltid tränat – orientering, löpning, landsvägscykling, vandring. Ett grymt exempel på att träning är en livsstil oavsett var man befinner sig i livet. Hon är grym!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också