Meniskvila check!

Sådär. Två dagars helvila är gjord. Långa, lugna promenader i skog med korg har det blivit – och i morgon blir det cykel igen. Och rehab. Det gör inte särskilt ont längre – den akuta irritationen har lagt sig precis som vi trodde och nu är  det bara att plocka fram träningsprogram och planera in träning och rehab. Nu kör vi – MTB-året 2013 kan börja, nu j-lar ska jag börja bygga en riktigt stark grund att formtoppa inför sommaren någon gång i slutet av april. No more running – just bike! Wehooo!

Osminkad, ofixad, ocyklad och opiffig – men onödigt nöjd över alla fina gula kantisar till korgen. Och att det inte gör så ont längre syns ju på bilden – akutirriterade menisker sitter inte i skräddarställning. Det ska man inte göra med halvtaskiga menisker även om de inte gör ont – det och vanligt bröstsim är exempel på saker som inte särskilt bra för knän. 

 

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Kollade på bockstensturen igår, kul och titta på mtbcyklar då jag annars bara ser landsväg och tempo! 🙂

    Yes nu bygger vi oss starka inför 2013! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också