Trasigt trött

Jag går alldeles sönder av trötthet om jag måste gå upp tidigt. Så har jag alltid varit, så kommer jag alltid att vara. Den här veckan har jag gått upp före min naturliga klocka varenda dag och från och med lunchsnåret idag har jag varit helt förstörd och paralyserad av samlad trötthet. Inte ens träning skulle hjälpa. Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig – den allra bästa sömnen får jag mellan 0500 och 0800 – och om jag inte får de timmarna med djupsömn dör kreativiteten, inspirationen och driftigheten totalt. Har försökt hela livet att vända på det hela men icke. Den som bestämde att vårt samhälle ska vara uppbyggt kring börja-klockan-åtta-norm skulle jag vilja ta ett snack med. Idiot!

0
  1. Nej, inte alltid! Dina första (skol)år somnade du klockan sju på kvällen och vaknade pigg som en mört (onödigt) tidigt följande dag! Tänk om du kunde backa sov-bandet några år…

  2. I wish. Men någon gång sedan tio-elva-årsåldern har jag ju varit såhär hopplöst fel. Blev jag tappad på huvudet där någonstans kanhända? Orienterade med huvudet före in i en sten eller välte med cykel?

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också