Alternativträning med korg

Sitta fint i svampskogsmossa. Böja sig försiktigt – ont, ont, ont – gå försiktigt – aj, aj, aj. Har haft riktigt ont under eftermiddagen – irritation i menisk blir inte mer behaglig efter undersökning. Man vrider och trycker för att kolla hur och var det gör ont och om något eventuellt är sönder och då gör man irritationer temporärt mer irriterade och får mycket ondare.

Skönt att veta hur det funkar, första gången var jag orolig bär det ländes värre i knäet timmarna efter undersökning. Det kommer att kännas hyfsat i morgon och helt okej i övermorgon och till helgen kör rehaben igång, och då kommer blodcirkulationen att smärtstillande det sista onda så länge jag inte gör dumheter som att springa. Ikväll blev det lite otympligt svampplockande, försiktigt hukandes i mossa och nästa vecka misstänker jag överdrivet mycket cyklande!

20120829-235113.jpg

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like