I’ve got big balls!

Körde Crossnature med Naturkicken igår. Bästaste vännen Sara var med och jag kände mig pigg och stark och hade kul varenda löpsteg. Lycklig över att det verkade funka med lite försiktig löpning. Vaknade dock i natt av att knäet värkte och i morse hade jag så ont att jag knappt tog mig nedför trappan. Vred lite på benet och konstaterade snabbt att jag nog visste vad Tobbe skulle säga. Vi hade morgonträning på judoklubben inplanerad och jag är så himla glad att jag har ett proffs som träningskompis. Sjukgymnaster är lite som träningsvärldens originalare. Man gör sitt jobb, ger gärnet och lämnar sedan över för att få ojämnheter och små misstag korrigerade och tillfixade innan det bär av till tryckeriet.

Några snabba vridtester och facit blev som väntat “No more running”. Akut irritation och överbelastning i höger menisk. Ett par dagars helvila och sedan blir det cykelfokus och rehabilitering för att fixa till det igen. Men det är bra – inför MTB-säsongen 2013 behöver jag vara rejält originalad – jag behöver superform med stabila, starka muskler precis överallt  för att hålla enligt planerna. Istället för den stenhårda benstyrka jag var sugen på blev det balans, stabilitet och lite trix och fix med bollövningar. Galet effektivt, och faktiskt kul att träna med bollar, gummiband och balansplattor! Tio-kortet på Naturkickenträning som inhandlades igår har jag nytta av även om det inte blir några fler härliga CrossNature-pass – varje lördag kör de TRX-pass vid löpspåret i Svärtinge – precis vad jag behöver nu!

Stabilitetsträning på boll - rygg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like