Kloss-alt bra uppladdning

De senaste dagarna har jag haft problem med att fötterna, särskilt höger fot, lossnar från pedalen. Skitläskigt – om man tappar när man har hjulen i luften blir det pannkaka och om man drar ur när man tar i allt vad man kan i en uppförsbacke blir det både kärringstop och blåmärken på knän som drämmer rakt in i styret. Lösning? Jag har dragit åt fjädern i pedalerna lite till, lite till, lite till. Började fundera på om det var fel på dem när dagens träningssällskap och tillika chefsmekaniker skakade lite på huvudet och föreslog att jag skulle kolla om klossarna var slitna. Jomensåatte. Helt utslitna.

Just hemkommen efter en kväll med åttioårsfirande av min fina, sportiga morfar – med magen full av porterstek, chokladtårta och småländsk ostkaka. Jag packat ihop mina pinaler inför i morgon och skruvat fast nya klossar. Note to self: släpp lite på spänningen i pedalerna annars kommer det att bli några goa spd-vurpor; de är överdrivet åtskruvade nu! Bra uppladdning – kommer att göra kloss-alt mycket skillnad!

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like