Tips från coachen?

Det här med teknik och mtb. Jag är nog ingen vidare lärare eftersom båda adepterna jag hade med mig ut i skogen idag hamnade i en bäck. Trots detta var det glada miner och ett kul pass, men av någon anledning får jag alltid ett litet sting av dåligt samvete när folk jag drar ut i skogen ramlar. Som tur är slår man sig sällan särskilt mycket – mossa är mjukt och bäckar är grunda och det brukar, precis som idag, mest göra att man skrattar gott ihop.

Ute och sladdar med Åhlen & Sörensen

0
2 comments
  1. Ser ut som ni hade kul trots bäckincidenterna 🙂
    Känner igen att man får dåligt samvete ibland. Visade dirtbanan för en nybörjare förra veckan, slutade med en spricka i ett revben för honom. Ooops.

    1. Hopps. Jag har även ett blodigt knä på mitt samvete, men de brukar vilja cykla mer även när man släpat iväg folk på för svåra grejer 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like