SubXX: Klubb, tidsmål & bloggtips

Jag har massa bilder i kameran och tusen ord i huvudet som vill ut genom tangenterna, men just nu blir det en kort blogg. Har haft en fantastisk helg ur väldigt många aspekter och är glad och pepp över allt fint engagemang och sällskap. Vi har cyklat, pratat, cyklat och cyklat – och så har vi skrivit ytterligare svensk cykelhistoria – nu finns CK SubXX, för att komplettera snabbcyklande laget SubXX Team Naturelle – och vi kommer att vara anslutna till Svenska Cykelförbundet, Skidförbundet och Triathlonförbundet. Det är STORT.

Det blir inga långa inlägg om helgen just nu (fast jag lovar att det kommer) – men jag skulle vilja tipsa om andra SubXX-cyklister som bloggat om helgen. Hälsa på hos Ingrid, Linn eller underbara Jona så länge!

Och just det ja – tidsmålet. De snabbaste tjejerna från SubXX Team Naturelle kör runt Vättern på 8.15 i år. Det ni, det blir åka av det!

20121015-082046.jpg

0
  1. Häftigt!! SubXX växer alltså, det är grymt kul att följa er, mycket inspirerande. 8:15 är ett respektingivande mål för snabbgruppen. Och vilken kanonhelg ni verkar ha haft!

    1. Det var verkligen en kanonhelg – och jag håller med dig om att målet, 8.15 – det är coolt, riktigt snabba tjejer som kör för det!

  2. Coolt, så glad för er skull. Nu händer det grejer med svensk cykling, yey! 😀 Undrar förresten – hur blir man med i team SubXX egentligen?

    1. Katja, vi har just haft konstitutionerande möte och bestämt att vi blir förening. Så fort jag har info om hur man blir medlem i Cykelklubben SubXX kommer jag att se till att dela med mig av den. Det här är stort, och roligt och det ska bli spännande att se vad det kommer att innebära för svensk damcykel på sikt. Hoppas att vi får fler tjejer/kvinnor/brudar/damer på cykel! Till SubXX Team Naturelle – våra snabbcyklande klungor har de som är intresserade fått söka i år – och grupperna är fulla. Men i klubben kan man bli medlem även om man inte kör runt Vättern!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också