Vintervaller

Det där med vinterträning närmar sig med berömda stormsteg. Förra året körde vi 15-minutersintervaller på löparbana inomhus i Norrköping. Vi fick hyra in oss på Stadium Arena och det blir en repris på det i år – väldigt roligt. Det är kul att få tillfälle att hänga med cyklister utan att istapparna hänger ur buffen och skönt att få koppla bort racern från trainern och ligga på rulle en kväll i veckan. Jag ser fram emot vintervaller inomhus i år igen, de drar igång i december och då kommer det att kännas som ett riktigt lyft att få köra plattvelodrom.

Foto: Magnus Lagher, VelonaviaInomhuscykling på Stadium Arena. Foto: Magnus Lagher

0
2 comments
    1. Tycker absolut du ska testa – roligare än man tror, man får upp pulsen rejält på varven och så är det socialt.

      Det går att leka ute heeeela året! Min racer åker inte trainer förrän vägsaltet kommer och mtb:n rullar ute även i rejäla minusgrader. 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like