Dagens MTB: Nakenchock och ringfingerkrasch

Har väl varit ute och kört galet mycket teknisk stig med det här goa gänget. Livet är i vanlig ordning en fest när man får cykla stig med trevligt sällskap och grym guidning. Kan inte tänka mig något bättre sätt att spendera en ledig dag på faktiskt. Tur att jag kan göra just det då!MTB-gäng i Strömsfors

Vi började med en punktering. Inte mitt däck dock. Finfint engagemang för att lösa det hela uppvisades. Kolla in sadelstolpen – den är dämpad. Verkar coolt värre. 20121104-173915.jpg

Några hängde väl litegrann under tiden. Skogarna kring Strömsfors var dimmiga och sjöarna låg vackert spegelblanda och det var dessutom men ovanligt vamt för att vara november. 20121104-173945.jpg

Det var tillexempel för vamt för underställströja och buff. Höll på att dö värmeslagsdöden men en nakenchock med tillhörande befirelse från undertröja i ylle gjorde väl susen ordentligt. Okej, inte naken – men väl avslöjandes alla snygga cyklisters mörka hemlighet: vi har grådaskiga hängslen på våra färglada brallor. Inte snyggt men vansinnigt bra eftersom brallorna sitter på plats. Tills man måste kissa och behöver dra av sig hela tröjan för att få ner brallan innan man gömmer baken under en gran. – brallorna sitter på plats. Snabb med mobilkameran: Dag ForsenNakenchock i skogen!

När vi närmade oss tre timmars stigcykling festade jag till det lite med att köra in i ett träd. Skulle göra ett litet ryck i styret för att lyfta framhjulet över en rot men missade att det fanns ett TRÄD i SKOGEN och att trädet stod lite närme mig än vad som är att föredra om styret ska kunna passera. Tjongade hand och styre rakt in i träd och eftersom det sitter en ring just där smällen tog inträffade några ögonblick av svordom, dramatik och torkande av tår. Fingret svullnade upp direkt, ringen fick pillas bort och på bilden sitter jag och vet inte om jag ska skratta eller gråta, men Peter och Ludde verkar ju gilla läget skarpt. Ingen större fara skedd dock, bara ytterligare ett blåmärke som införskaffades. Bortsett från ring vs träd-incidenten körde jag rätt bra idag. Fin fisk. Snabb med mobilkameran: Tobias AnderssonDet är hårt att vara gift!

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också