Syns vi på Sweden Bike Expo?

Nästa helg är det Sweden Bike Expo på Kistamässan i Stockholm. Det ska bli riktigt kul!

På plats finns ett bloggtorg med sex svenska cykelbloggare. Flera av dem har inspirerat mig sedan jag  jag tog mig i kragen, bestämde mig för att börja ta hand om mig själv och gick och köpte en mtb för fyra år sedan. Därför känns det extra roligt att jag blivit inbjuden till mässan (håller i hatten här och försöker att inte sväva ut i superlativens lyckliga värld över hur himla glad jag är över att få vara med på mässan).

Om ni är på Sweden Bike Expo, kan ni inte komma förbi och säga hej? Jag skulle bli så glad – är väl både nervös och pirrig och har i vanlig ordning en stor dust med den där jävla jantelagen kring det hela. Men om ni kommer och säger hej och pratar lite blir det fina fisken.

Och så tycker jag att ni ska passa på att kika in hos de andra bloggarna som kommer att finnas på plats:

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också