I morgon sätts det världsrekord i plankan!

Springer omkring här hemma och morgonpysslar och har lite träningsvärk efter flera dagar med några minuter i plankan här och några minuter i plankan där. Det svider gött och jag tror att jag kommer att klara mitt mål på 5.20 snart. Jag är också väldigt glad över den bloggiga våg av plankutmaningar som är igång i vår cykliga del av bloggosfären, som smittat av sig på vänner och bekanta som inte bloggar, till och med på ett gäng som inte ens cyklar.

En som verkligen kan planka är Göteborgstjejen Linda Petersson. Hon ska slå världsrekord i morgon, ett rekord som i nuläget ligger på 40 minuter och en sekund och innehas av en amerikansk kvinna. Jag läser en GP-artikel om Linda och blir imponerad – hon ska inte bara slå rekord, hon är lärare och verkar mån om att inspirera sina elever att träna! Heja Linda, jag håller tummen superhårt för dig i morgon, kämpa, kämpa, kämpa!!!

Här hittar du en artikel i GP om Linda och här hittar du hennes facebookgrupp!

Och så en uppdaterad lista på alla plankande bloggisar, hur går det för er?

0
  1. 5,20 Elna – vilken grej!! Fantastiskt bra – jag har nått 3,05 eller om det var 3,14 minns inte riktigt eller om det var 4,05;-) – ha ha nej det var det inte – nästan bergis på 3,05. Men jag har tagit rygg på er andra och känner mig supertaggad!!

  2. Såg precis reportaget om henne på tv, då hon försökte slå världsrekordet. Jäklar vad hon kämpade! grymt! Men räckte ju tyvärr inte hela vägen, inte denna gången i alla fall, hon kommer sätta den snart! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också