ANNAT: blinkande boulderinglycka

Har gjort en stört störig gif-animation som inte bara ger dig ont i ögonen utan även visar hur jag klänger mig uppför ett hyfsat lätt problem och blir jättelycklig när jag klarar det. Mest för att jag ville testa en nyligen nedladdad app. Funkish. Ont i ögat, ja. Lite kul, kanske. Klätterlycka, check!

Gif-klättra boulderproblem

Tobbe får vara med på ett hörn också. Eloge till vänner som ser till att man kommer iväg på lite annat emellanåt, ombyte förnöjer väldigt mycket mer än man tror! Men titta inte för länge på det här nu, jag vill inte att ni ska få massa anfall av diverse olustigheter.

Tobbe giffar sig uppför ett överhäng

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också