Döds45:or och plankfilmen ni inte fick se

Men vilken myskväll jag haft då! Började med en omgång dödsfyrtiofemmor; tjugo stycken intervaller där man jobbar allt man har i 45 sekunder och vilar i 15. Må illa och ajaj benen – check.

Dödsfyrtiofemma på trainer. Ut med vekheten bara, ut med den!Dödsfyrtiofemma på trainer. Ut med vekheten bara, ut med den!

Försökte därefter planka. Har stått i 4.50 som mest, skulle klarat mitt mål på 5.20 förra veckan men kom inte längre än till 4.05 idag. Sjukt besviken. Men ger väl inte upp – får väl hålla på tills jag grejar 5.20 även om det inte räckte med fyra veckor.

Ett par screenshots från filmen jag inte lägger upp, mest för att jag blev så väldigt ledsen över att inte klara målet. Men på’t igen! Hur går det för er med plankutmaningen?20121220-233607.jpg

20121220-233627.jpg

0
 1. De där intervallerna verkar inte vara en barnlek! Hade täkt att köra ett par dödsfyror men kroppen har varit krasslig.

  Och därför har min plankutmaning hamnat i stiltlje. Gjorde 4.21 för ett tag sedan och har helt ärligt inte plankat något mer. MEN vet du Elna, varken din eller min tid är inte dåligt, inte på långa vägar. Att stå i planka så länge är bra även om inte målet grejades på fyror veckor. Men bättre är väl att fortsätta planka och hålla bålen stark än att “bara” fixa en tid? Lite luddigt men du kanske fattar?

  God jul!

  1. VI är verkligen inte dåliga – tvärtom, grymma – och vi kommer att ha nytta av våra starka kroppar när vi ska ut och leka i långlopsspåret i vår. Jag har för mycket vinnarskalle och blir alltid besviken när jag inte klarar ett uppsatt mål – men det är ju bara en planka, inte hela världen.

   Och gällande intervallerna – vänta tills ickekrassligheten infinner sig – de sliter verkligen! 😉

 2. Äsch då, inte vara besviken nu, du har ju förbättrat dig massor!
  För min del har jag bara backat i tid de sista veckorna, ryggen strular. Så jag får skjuta det lite på framtiden, målet på 5.20 kvarstår! Innan sista januari kanske…?

  1. Tycker vi håller på tills vi klarar våra mål! Försiktig med ryggen, se till att du tränar stabilitet och rörlighet runt om så du inte får mer problem!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också