Distanspass i sängen?

Det här med att jag hade tänkt köra ett överjävligt långt och jobbigt distanspass idag men sov till klockan tio och fortfarande, såhär vid tvåtiden, ligger kvar i sängen? Inte riktigt enligt plan. Jag är tillbaka i Östergötland, har fortfarande pyjamas på mig och ligger och myser med katter, täcken och kuddar. Höjden av lathet och verkligen inget man blir snabb av. Men tydligen precis vad jag behövde. Det är inte likt mig att ligga och tröttslöa på det här viset, nu känner jag mig visserligen inte helt hundra men det är bäst att jag tar mig i kragen nu – annars kommer jag att klättra på väggarna när det blir läggdags ikväll!

20121230-140947.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också