Nyårslöfte 2013

Mitt nyårslöfte 2013 är inte bara till för min egen skull, det är även till för alla fantastiska människor som jag tränar med. Alla fina träningskompisar som med jämna mellanrum råkar ut för en förbannat kinkig, trött och hängig elna som man måste tanka upp med bananer redan fem minuter in i träningspasset bara för att hon slarvat med maten. Det är färdigslarvat  med ätandet – jag orkar inte ens med mig själv när jag blir så där hungrigt kinkig.

Så – nyårslöfte 2013 är något av det mest grundläggande för att få både träning och övriga delar av vardagen att funka fint. Jag ska äta ordentligt. Frukost, lunch, middag och kvällsmat. Ordentlig mat, tillräckligt med mat och dessutom tanka in lite extra i god tid innan träning. Idag var vi och storhandlade inför nyår och jag passade dessutom på att handla ett extra gäng matlådor och smarta saker att fylla dem med. Potatisgratäng, stuvad mangold, biffar och köttgryta. Kommer att bli hur stark som helst och hoppas att mina fina träningskompisar ska slippa påminna mig om att äta lika ofta. Det är inte roligt att hänga med mig när jag är hungrig och 2013 tänkte jag ska bli ett roligt år!

Just hemkommen från Willys med kassarna fulla. Och åtta finfina matlådor som ska fyllas och frysas in. Varje vecka!Storhandlat matlådor & mat

0
  1. Det var ett riktigt bra nyårslöfte! Tror minsann att vi ska kopiera det rakt av 🙂 Har varit rätt slarviga med bra mat – inte alls bra när man tränar mycket!

    Gott Nytt År Elna 🙂

    //Yvonne & Andreas

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också