Har förlorat guldet!

Kommer ni ihåg att jag köpte mig en superfin sport-bh i guld som belöning för en finfin plankinsats när jag pysslade med plankutmaningen? Tänkte att den skulle sitta fint som mental peppning på mtb-tävlingarna i vår, att cykla i guld hade varit något alldeles extra för att peppa trötta ben. Fast BH:n började tappa guld redan under första träningspasset och efter en omgång i tvättmaskinen var den inte det minsta guldig längre. Bara sunkigt tråkigt beige. Dåligt H&M, dåligt – några tvättar till borde det väl hållt även om det bara kostade två hunkor. Är jättebesviken, den var ju så himla fin. Får hitta på något annat som peppar lite extra!

H&Ms guld-BH tappar guldet direkt

0
  1. Gå tillbaks med den…!! Ska ju kunna tvättas!! Utan guld i tillvaron går det ju inte att cykla..annars hade du ju kunnat köpt en beige från början ju 🙂

    /kalle

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också