Dags för nya cykelkläder!

Fick mail från klubben igår om att det är dags för nya kläder. Ny leverantör och en mer enhetlig design för hela IKHP, vi har väl sett ganska olika ut i de olika sektionerna. Tycker det är lite tråkigt att kläderna är så mörka, det blir ju så varmt och man syns inte jättebra. Den gula randen kanske sticker ut tillräckligt för att skapa uppmärksamhet när det behövs, vare sig det är ouppmärksamma bilister eller jägare i skogen. Hursomhelst – ALLA mina grejer är fasligt slitna så nya är på sin plats. Måste köpa nya handskar och egentligen hjälm också – den har fått sig några smällar. Glasögonen börjar bli repiga efter många äventyr och ett par nya skor skulle sitta fint. Fast skorna kan gå en säsong till när jag tänker efter! Men en ny pulsklocka och/eller en cykeldator vore bra. Och…äsch, man kan ju vilja ha hur mycket som helst. Så länge jag har det absolut nödvändigaste för att kunna cykla och lite skog att cykla i är jag nöjd. Prylar, prylar, prylar & grejer. Roligt men alldeles för dyrt!

2013 års cykeltröja

 

 

0
3 comments
  1. …visst är det kul med prylar! Vill ha massa! Men det viktigaste är att ha en cykel och en hjälm. Mörka kläder kan vara rätt bra biland, för det syns ju inte lika väl när de blir skitiga. =)

    1. Det absolut viktigaste är att du köper en riktig MTB! Ska lära dig ALLT jag kan, kommer att bli så himla kul!!!
      Och ja – man behöver ju inte direkt köra de här kläderna med giftiga blekmedel efter lerbaden, typiskt bra.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like