Motivationen. Endorfinlyckan. Vätskebristen

Passet för två dagar sedan var så tungt, motigt och kämpigt – och därför var det så in i helskotta kul att motivationen återinfann sig idag. En snabb omställning från att faktiskt ha funderat över om jag verkligen ska hålla på och snurra pedaler till att känna att det är kul att göra det och att det är skit samma om det inte finns mycket styrka och kondis i kroppen så länge jag får uppleva endorfinrus och snacka skit med cykliga vänner. Att jag drog på mig en galen vätskebrist-huvudvärk är en annan story, den struntar vi i. Ha en fin post-spin-of-hope-lördagskväll nu vänner – det tänkte jag ha!

20130323-193835.jpg

20130323-193913.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också