SubXX nya kläder!

Sådär  – då är designen av SubXX-kläderna för 2014 klar.

Jag gjorde ett mönster av xx-delen i loggan och la i bakgrunden, en lite färgstarkare approach än den toning av kulören som använts tidigare år. Våra ledord; säkert, snabbt, snyggt – ligger inlagda på fickorna också, i samma teckensnitt som vi brukat använda för namnlappar när vi är ute och cyklar runt stora sjöar eller på stigar i just säkra, snabba och snygga formationer. Sponsorlogotyper kommer till – och de kommer att ligga negativt (vitt) som tidigare!

SubXX Tävlingströja 2014

Byxorna blir svarta med vita avslut vid benen (även armvärmarna blir svarta med vitt avslut). Loggan på byxans sida blir något mindre så den ska töja sig snyggare och vi har SubXX-logga på baken så att man ska veta att man ligger på Sveriges absolut bästa rulle!

SubXX Armvärmare 2014SubXX - byxa 2014

Det är bra med svart byxa – då kan man kombinera den med tröjor i andra klubbfärger om det behövs och det är lätt att matcha till favvotoppen på gymmet. Dessutom – man slipper att ljust tyg får en irriterande brungrå bajslookalikerand där bak av smuts och vägdamm, och det blir mer praktiskt i skogen; SubXX har numer en MTB-sektion.

 

0
    1. Ja, äntligen – det som började som bara ett “cyklasnabbtruntvätternprojekt” är nu en klubb där alla tjejer kan vara med och cykla i olika konstallationer – och självklart måste vi ha en sektion för riktig cykel också 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också