JKPG Cup

Jag hör ju hemma på MTB i skogen och har sagt att jag aldrig någonsin tänker tävla på asfalt. Men nu ska man ju aldrig säga aldrig och efter att ha ramlat över det här blogginlägget igår blev jag lite inspirerad och har efter en funderare bestämt mig för att vara med i några av deltävlingarna i nystartade JKPG Cup.  Den första deltävlingen går redan 30/3 – ute på Visingsö. Flamländsk cykling utlovas, det låter ju faktiskt kalas och därpå följer 8 deltävlingar under säsongen. Jag lovar inte att åka alla men så många som möjligt, ser mest fram emot lagtempo – finfina belgiska klungor med inkörda vänner är ju en darling!

JKPG Cup har en hemsida och en facebooksida om du är sugen på att läsa mer och kanske hänga på!

Träningstävling utanför Norrköping

Vi hade kul när vi körde träningstävling på Knivbergarundan utanför Norrköping och det var definitivt bra för flåset!

 

 

0
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like